MONOALBO
pro Vaše
fotoalbum

Diskuzní fórum pro MONOALBO

Forum >> RSS čtečky… Ano, ne a… proč vlastně???? RSS

25.5.200913:40AvatarDodoSprávce
Nedávno jsem s Martinem, což je „duchovní otec“ Monoalba debatil o doplňku netu, který nese název RSS… Popisovat Vám, oč jde by bylo asi nošením dříví do lesa. Ale, pokud by jste přeci jen nevěděli, o čem je řeč, jukněte na tento článek: http://monoalbo.nezval.net/index.php?mod... Jde spíš o různý postoj k tomuto doplňku internetových stránek. Tedy, v debatě jsme se dostali s Martinem tak trochu každý na jinou stranu – Martin je zastáncem RSS kanálů, jejich co nejširšího využítí a sám je také propagátorem RSS kanálů. Ostatně, i na Monolabu je využívá a někteří z Vás určitě také… Martinův postup je takový, že vytěžuje co nejvíce RSS kanálů u svých oblíbených stránek a podle příchozích zpráv pak následně své oblíbené stránky navštěvuje.
No a já jsem vlastně takový protipól – mám ve svých prohlížečích uloženy stránky, o kterých si myslím, že zaslouží, abych se na ně vracel, mé oblíbené stránky, stránky, kde čerpám inspiraci, popř. například textury pro svou grafiku… A tak jsme debatili o tom, který ze způsobů je lepší – Martinův, který dost hojně využívá RSS kanálů, nebo ten můj, kdy si ty „své“ oblíbené stránky prolezu ze svého prohlížeče…
Nu, tedy, přátelé, co vy na to, jak hojně a jakým způsobem využíváte RSS kanály Vy, co si myslíte o jejich využití a vytěžování???
| #34 |
25.5.200914:12AvatarMartinSprávce
Odpověď na: #34
jj, RSS mě ušetří hodně času, zvlášť když sleduji obsah více webů.
| #35 |
26.5.200920:18AvatarKackoSprávce
Rozhodně jsem pro RSS
| #38 |
25.7.200918:13AvatartrubkaaaWWWRegistrovaný
zdravim, jednoznacne RSS, usetri cas, obzvlast pokud sleduju blogy, jak foto tak textove, kliknu jen na to, co se mi zalibi a zajima me.
| #65 |

Přidání příspěvku

Komentáře mohou psát pouze registrovaní návštěvníci.

Pokud jste již na tomto webu registrovaný, přihlašte se. V případě, že registrovaný nejste se můžete zaregistrovat.

Vytvořil a provozuje Martin.Nezval.NET

Běží na RS Agáta

RSS