Nedávno jsem s Martinem, což je „duchovní otec“ Monoalba debatil o doplňku netu, který nese název RSS… Popisovat Vám, oč jde by bylo asi nošením dříví do lesa. Ale, pokud by jste přeci jen nevěděli, o čem je řeč, jukněte na tento článek:
http://monoalbo.nezval.net/index.php?mod... Jde spíš o různý postoj k tomuto doplňku internetových stránek. Tedy, v debatě jsme se dostali s Martinem tak trochu každý na jinou stranu – Martin je zastáncem RSS kanálů, jejich co nejširšího využítí a sám je také propagátorem RSS kanálů. Ostatně, i na Monolabu je využívá a někteří z Vás určitě také… Martinův postup je takový, že vytěžuje co nejvíce RSS kanálů u svých oblíbených stránek a podle příchozích zpráv pak následně své oblíbené stránky navštěvuje.
No a já jsem vlastně takový protipól – mám ve svých prohlížečích uloženy stránky, o kterých si myslím, že zaslouží, abych se na ně vracel, mé oblíbené stránky, stránky, kde čerpám inspiraci, popř. například textury pro svou grafiku… A tak jsme debatili o tom, který ze způsobů je lepší – Martinův, který dost hojně využívá RSS kanálů, nebo ten můj, kdy si ty „své“ oblíbené stránky prolezu ze svého prohlížeče…
Nu, tedy, přátelé, co vy na to, jak hojně a jakým způsobem využíváte RSS kanály Vy, co si myslíte o jejich využití a vytěžování???