MONOALBO
pro Vaše
fotoalbum

Diskuzní fórum pro MONOALBO

Forum >> Prázdná stránka RSS

2.11.200920:40AvatarFred.AstRegistrovaný
Ahoj,

jinak když jsem měl starší verzi tak se mi to nestávalo a nyní malé upřesnění upřesnění:

1. 1x během 1-2 měsíců
2. Nenačte se mi vůbec mám tam pouze jen bílou stránku a logo webu
3. Přepisuji všechny soubory pak už to funguje
4. Admin rozhraní mám také bílou stránku
5. Můj web www.fredast.tym.cz

Díky :-)
2.11.200921:05AvatarMartinSprávce
Ahoj, chtělo by to trochu upřesnit.

- Jak často se to stává?
- Když zmizí, co se ti místo stránek zobrazuje?
- Píšeš, že musíš soubory znovu kopírovat na server, ty původní zmizí nebo je jen přepíšeš?
- Musíš tam nakopírovat všechny soubory nebo jen některé?
- Při pokusu o přihlášení se ti vůbec nezobrazí přihlašovací stránka nebo jen nefunguje heslo?
-Taky by nebylo od věci, uvést webovou adresu tvého alba :-)
12.11.200916:38AvatarKackoSprávce
Pokud je to na free serveru, tak se toto stává. Ale to je věc hostitele.
12.11.200917:43AvatarMartin NezvalSprávce
Také bych to viděl na problém hostingu. Nedovedu si představit, co by to v Monoalbu mohlo způsobovat.

Ještě připomínku ke vkládání příspěvků. Odpovídá se novým příspěvkem a ne přepsáním původního dotazu :-) Jednak není vidět o čem se diskutuje, a taky při editaci příspěvku nikomu nepřijde upozornění, že jsi něco napsal. To bys potom na odpověď mohl čekat pěkně dlouho, což se také stalo :-)

Přidání příspěvku

Budete odpovítat na: Také bych to viděl na problém hostingu. Nedovedu si představit, co by to v Monoalbu mohlo způsobovat. Ještě připomínku ke vkládání příspěvků. Odpovídá se novým příspěvkem a ne přepsáním původního dotazu :-) Jednak není vidět o čem se diskutuje, a taky při editaci příspěvku nikomu nepřijde upozornění, že jsi něco napsal. To bys potom na odpověď mohl čekat pěkně dlouho, což se také stalo :-)

Vytvořil a provozuje Martin.Nezval.NET.
Tento web běží na redakčním systému Agáta.

RSS