MONOALBO
pro Vaše
fotoalbum

Diskuzní fórum pro MONOALBO

Forum >> Založení databáze RSS

19.6.201009:58AvatarantvyE-mailRegistrovaný
Dobrý den. Potřeboval bych pomoci od úplného začátku. Mám webhosting zatím na zkoušku ale potřeboval bych tam zprovoznit MONOALBO. Skončil jsem u prvního kroku 1- instalace přihlasovacích údajů do databáze. Nevím jak se taková databáze dělá. Kdyby jste měli nějaké odkazy na stránky které mě navedou k vytvoření děkuji za ně.
20.6.201009:47AvatarMartin NezvalSprávce
Ahoj, asi by ses měl obrátit na podporu tvého hostingu, tam by ti měly poradit nejlépe. V podstatě je to jednoduché. Při zřízení hostingu jsi dostal přihlašovací údaje do správy databáze. Tam se přihlásíš a pomocí nástrojů které jsou ve správě DTB k dispozici založíš databázi. Někdy máš databázi už vytvořenou a nemusíš nic v podstatě dělat. No, a tyto údaje zadáš hned v bodu jedna instalace Monoalba ...

Přidání příspěvku

Budete odpovítat na: Ahoj, asi by ses měl obrátit na podporu tvého hostingu, tam by ti měly poradit nejlépe. V podstatě je to jednoduché. Při zřízení hostingu jsi dostal přihlašovací údaje do správy databáze. Tam se přihlásíš a pomocí nástrojů které jsou ve správě DTB k dispozici založíš databázi. Někdy máš databázi už vytvořenou a nemusíš nic v podstatě dělat. No, a tyto údaje zadáš hned v bodu jedna instalace Monoalba ...

Vytvořil a provozuje Martin.Nezval.NET.
Tento web běží na redakčním systému Agáta.

RSS