Diskuzní fórum pro MONOALBO
Forum >> více fotek/ftp 
24.4.200921:16
powiRegistrovaný Dobrý den. Doufám, že je můj dotaz ve správném tématu. Předně chci pochválit za velice dobře udělanou fotogalerii.
Chci se zeptat jak na web dostat více fotek. Protože přes nahrávání skrze administraci po jednom obrázku to je práce na dlouho. Zkusil jsem přes ftp do složky ftp_galerie. Povedlo se ale galerie zůstala skrytou a mě se nepodařilo zjistit jak jí udělat veřejnou. Je nějaké řešení?
Předem moc děkuji za jakoukoliv radu.
24.4.200921:29
KackoSprávce Zatím není Monoalbo pro takové vkládání určeno. Monoalbo je koncipované tak, že autor fotek vkládá fotky jednotlivě. Ukazuje své nejpovedenější díla. Ale myslím, že Monoalbo získává další a další uživatele, kteří by tuto funkci přivítali. Takže je možné, že se takováto funkce jednou objeví. Zatím to jde řešit jedině, že by jste si to ručně vypsal do menu, jako odkaz Htlm. Příklad : <a href="galerie, ta co se vám zobrazuje jako schovaná" title="galeri">název</a>
25.4.200910:16
MartinSprávce Koncepci Kacko již osvětlil. Já mohu jen dodat, že uvažuji o funkci pro zapnutí zobrazování FTP galerie v menu. V takovám případě by ale nebylo z určitých důvodů možno mít v názvech háčky, čárky a mezery, proto jsem k tomu zatím nepřistoupil.
Komentáře mohou psát pouze registrovaní návštěvníci.
Pokud jste již na tomto webu registrovaný, přihlašte se. V případě, že registrovaný nejste se můžete zaregistrovat.