MONOALBO
pro Vaše
fotoalbum

Diskuzní fórum pro MONOALBO

Forum >> Nezobrazují se nahrané fotky RSS

8.7.201121:15AvatarJabadadooWWWRegistrovaný
Dobrý večer,
po nahrání fotek do Monoalba se mi tyto fotky v galerii nezobrazí. Sice mi to píše že v galerii jsou, jdou i ohodnotit ale vidět nejsou. Mám hosting na ic.cz(www.jabadadoo.kx.cz). Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky za rady.
9.7.201110:28AvatarMartin NezvalSprávce
Ahoj,
nezapomněl jste nastavit při instalaci u adresáře fotek atd. přístupová práva (CHMOD) na 777?
9.7.201110:46AvatarJabadadooWWWRegistrovaný
Dobrý den,
práva mám nastavená na 777 a nezobrazuje se stále nic:-(
9.7.201111:07AvatarAdminSprávce
A v adresáři s fotkami (stranky/fotky) jsou jen fotky v původní velikosti nebo i vygenerovane nahledy (nazevfotky_nahled.jpg)?
9.7.201111:35AvatarJabadadooWWWRegistrovaný
Není tam nic, adresář je prázdný
9.7.201111:53AvatarAdminSprávce
Nejdříve si zkontrolujte, jestli máte v config.php dobře nastavenou cestu k aresáři s fotkami! Potom bych zkusil znovu přehrát stávající soubory Monoalba (přes FTP smazat staré a nahrát znovu), config.php můžete ponechat. Předtím ale ve správě alba smažte již nahrané fotky.

Vzhledem k tomu, že využíváte hosting Ic.cz si myslím, že výše uvedené asi nepomůže, problém bude na straně hostingu, už se mi toto na dvou webech Ic.cz stalo. Nepomohlo ani psát na podporu (nereagovali). Problém se po pár dnech najednou přestal sám od sebe projevovat a album fungovalo. Na čas :-(

Jestli nepomůže výše uvedená přeinstalace, doporučuji pořídit si placený hosting, od 35 Kč za měsíc se to vyplatí. Na free Ic.cz se budete bohužel s problémy potýkat celkem často - nejedna zkušenost :-(
9.7.201112:34AvatarJabadadooWWWRegistrovaný
Tak nakonec, všechno smazat, udělat novou instalaci a najednou vše jede jak má. Moc děkuju za rady a čas, galerie se mi líbí...
Ještě jednou díky

Přidání příspěvku

Vytvořil a provozuje Martin.Nezval.NET.
Tento web běží na redakčním systému Agáta.

RSS