6.5.200917:28
MartinSprávce Docela by mě zajímalo jak by měl vypadat ideální vzhled internetového fotoalba. Proto bych uvítal názory vás ostatních, kolemjdoucích fotografů. Napište sem prosím jak byste si představovali své internetové fotoalbum co se vzhledu týče. Pokusím se tyto představy zrealizovat v některém z příštích stylů pro Monoalbo a možná ne jednoho :-)
8.5.200909:56
DodoSprávce No, Martine, tak to bude docela zajímavé téma... Co člověk, to názor - někdo ti bude tvrdit, že nejlepší je tmavě laděný design, jiný zase, že světlý, ten má rád menu vlevo, onen vpravo a další si potrpí na menu nahoře... Ale, hlas lidu, hlas boží :o))) Já osobně mám raději tmavší vzhledy k fotogaleriím, žádné rušivé pozadí, jež obírá pozornost návštěvníka od toho důležitého - fotek... I proto mi třeba nevyhovují některé galerie v jiných redakčních systémech, kde se člověk mimo podívání na fotku dozví snad i barvu fotografových ponožek v den naexponování snímku... :o))) Tudíž - já jsem spíše pro lehce "spartánský" styl fotoalba... Uvidíme, jaké budou další názory kolemjdoucích... Kdyžtak tuto téma zkusím nadhodit aji na chatu "Digitální fotografie" na Seznamu... :o)))