MONOALBO
pro Vaše
fotoalbum

Diskuzní fórum pro MONOALBO

Forum >> Návrh #1 RSS

14.5.200912:05AvatarJMME-mailWWWICQMSNRegistrovaný
1) Když sem si zkoušel dělat šablonu, tak mě zarazilo že musim využít jen 3 přednastavené vlastní šablony. Uvítal bych kdyby se to dalo vyřešit jinak. Jako to má třeba Joomla či Wordpress.Tak že co složka se vzhledem to i položka v seznamu výběru vzhledu

2) Trochu mě překvapilo, že pro přihlášení do systému je potřeba jen heslo.

3) Nešlo by využít mimo Texy i html tagy?

4) Ještě mě schází v menu něco jakou Autor (krom Návštěv. knihy, odkazů a RSS)
14.5.200912:56AvatarMartinSprávce
ad 1 - počet složek pro uživatelské vzhledy zatim nikomu nevadil, proto nebyl důvod množství uživatelských stylů navyšovat. Nicméně mám v plánu trochu systém obsluhy vzhledů předělat, takže tato připomínka už nebude mít význam.

ad 2 - a proč by to nemělo stačit? Monoalbo je koncipováno pro jednoho uživatele, není třeba identifikace.

ad 3 - hned na začátku vývoje jsem vybíral mj. koncepci formátování textu a TEXY jsem zvolil jako nejvhodnější pro daný účel. Pouvažuji o jeho nastavení (zdá se mě že Texy umožňuje i povolit HTML tagy) ale pochybuji o tom, že to některý forograf využije.

ad 4) zapněte si ve správě zobrazování stránky s kontakty a přejmenujte ji (kolonka hned pod tím) na "Autor".
15.5.200910:13AvatarJMME-mailWWWICQMSNRegistrovaný
2) no ono jde spíš o bezpečnost, než o více uživatelů. přeci jen 2 údaje se hádají špatně nežli jeden

3) pravda, html tam funguje zdá se

4) aha, o tom jsem ani nevěděl
15.5.200910:48AvatarMartinSprávce
2) Nickem se řeší jen odlišení uživatelů, bezpečnost by mělo zajistit hlavně dostatečně silné heslo.

Přidání příspěvku

Budete odpovítat na: 2) Nickem se řeší jen odlišení uživatelů, bezpečnost by mělo zajistit hlavně dostatečně silné heslo.

Vytvořil a provozuje Martin.Nezval.NET.
Tento web běží na redakčním systému Agáta.

RSS